Фирмата ни предлага изграждането на всякакъв вид осветителни инсталации, в т.ч. и: интериорно осветление, градинско осветление, фасадно осветление

Технологията на изграждането на една осветителна инсталация се припокрива с тази на силовата инсталация. Тъй като осветлението е неделима част от всеки един обект независимо от предназначението му, ние се стремим да предложим алтернативи по отношение на ефективност и икономичност на осветлението, както и иновативни решения в областта на неговото управление.

Можем да Ви предложим широка гама от решения за изграждане на интериорно осветление, в това число по специфични скрити осветления и нестандартни решения за вграждане в компоненти от интериора.

В сферата на фасадното осветление предлагаме множество решения, приложими за осветяване на фасади на малки и големи обекти, базирани както на конвенционални осветителни тела, така и на нови решения, базирани основно на LED технологията. Фирмата ни разполага с технически ресурс и има опит в изграждането на такъв тип инсталации и монтаж на осветителни тела на високи сгради и съоръжения.